Siergrindvloeren

Interieurgrind is een naadloze, slijtvaste siergrindvloer gemaakt van echte siergrindkorrels. De siergrindvloer heeft een warme, natuurlijke en een bijzondere stijlvolle uitstraling.
Interieurgrind is te verkrijgen in vele kleuren en bovendien heeft u ook nog eens keuze uit diverse korrelgradaties. Naast de open structuur kunt u ook kiezen voor de dichte siergrindvloer. Kortom de ideale vloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren.  

Cementdekvloeren

Het leggen van een goede vloer is een vak apart. De juiste combinatie tussen zand en cement, maar ook de juiste afwerking is belangrijk voor de duurzaamheid en dus de mogelijkheden voor het gebruik van de vloer. Wij hebben de kennis, materieel en personeel in huis om een goede vloer te leggen.
Een cementdekvloer is voor elk bouwproject een essentieel onderdeel. Het is een van de fundamenten van een woning. Als een vloer goed is gelegd dan zijn de mogelijkheden onbeperkt. Of er nu tapijt, parket of een andere vloerbedekking wordt gelegd, alles is mogelijk. Ook als u besluit om vloerverwarming te nemen, ook dan kunnen wij een vloer voor u leggen.

Egalinevloeren

Egaliseren is een vak apart. Er komt nogal wat bij kijken om dit op een juiste manier uit te voeren. Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden van een vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, marmoleum, parket, laminaat of welke bedekking dan ook.

Nog even de voordelen op een rij:

Kortweg, laat uw vloer(en) egaliseren om later problemen zoals vocht en/of loslatende bekleding te voorkomen. Ook de bekleder heeft profijt van uw vlakke vloer.

 Facebook Warta Stukadoors en afbouw   linkedin Warta Stukadoors en afbouw

Fossemaheerd 33
9737 KA Groningen
info@warta.nl
tel: 050-5494908 / 06-55748608
Vloeren WartaVloeren WartaVloeren WartaVloeren WartaVloeren Warta

Vloeren

Warta Stukadoors en afbouw
Warta Stukadoors en afbouw
Warta stukadoors
Warta Stukadoors en afbouw