Kies voor decoratieve, gladde afbouw stucwerken als Pandomo

 

Voor een moderne en inspirerende afwerking kiest u voor Warta. Als ervaren stukadoor zijn we bekend met allerlei verschillende soorten wand en afbouw werkzaamheden. Wilt u een gladde wandafwerking in de keuken, toilet en/of badkamer? kies dan voor de specialiteit van Warta: Italiaanse en Pandomo gladde wandafwerkingen.

Italiaanse unieke wanden

Bent u bekend met het Venetiaanse pleisterwerken? Italiaanse wanden zijn een lust voor het oog. De decoratieve spaantechniek geeft uw desbetreffende wand een gladde, naadloze en glanzende oppervlak. Er ontstaat een bijzondere uitstraling dankzij de sierlijke vormgeving. De lichte en donkere kleurnuances geven uw woning een buitengewoon sfeervol vertrek.

Pandomo, voor een strakke uitstraling

Pandomo stucwerk is een exclusieve, uit Duitsland afkomstige, cementgebonden product. De wandstructuur is vrijwel altijd uniek. Geen is wand is hetzelfde! Het geheel is naadloos sluitend, beresterk en waterdicht. Daarnaast heeft het weinig tot geen onderhoud nodig. Schoonmaken kan eenvoudig en simpelweg met een vochtige doek.
 

Betonlook

Moderne en trendy betonlook

De betonlook-achtige wanden komen steeds meer op. Deze uiterst moderne toepassing verrassend mooi en kent een verbluffend resultaat. Perfect voor diverse ruimtes als badkamers en toiletten. Voor meer informatie kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken. Bij Warta bieden we u de mogelijkheid tot bekijken van eventuele samples.

Neem gerust contact op.

 Facebook Warta Stukadoors en afbouw   linkedin Warta Stukadoors en afbouw

Fossemaheerd 33
9737 KA Groningen
info@warta.nl
tel: 050-5494908 / 06-55748608
Decoratieve stucwerken WartaDecoratieve stucwerken WartaDecoratieve stucwerken WartaDecoratieve stucwerken WartaDecoratieve stucwerken Warta

Stucwerk aan uw badkamer, toilet of keuken?

Warta Stukadoors en afbouw
Warta Stukadoors en afbouw
Warta stukadoors
Warta Stukadoors en afbouw