Uw buitengevel toe aan renovatie stucwerk?

 

Kent de buitengevel van uw woning scheuren of afgebrokkelde stukken? Bij Warta zit u gepleisterd. Wij leveren diverse soorten kwaliteit sierpleisters. De hoogwaardige materialen kunnen gebruikt worden ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere buitengevels. Dankzij de 'ademende’ werking is de buitengevel bestand tegen hitte, vorst en andere weersinvloeden.

Buitengevel weer als nieuw

De stukadoors van Warta laten uw buitengevel er weer als nieuw eruitzien. Er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden.  Het is mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleisters aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel. Daarnaast denken we graag met u mee en desgewenst voorzien we u van naadloos advies.

Onderhoud buitengevel

Bij gedegen onderhoud en een goed gestucte buitengevel, is de een levensduur van tientallen jaren realistisch. Op buitenwerk geven wij échte garanties af, deze garanties worden in een officieel garantie rapport beschreven. Daarnaast is Warta in het bezit van diverse keurmerken en kwalificaties. Hierdoor is uw buitengevel in vertrouwde handen.
 

Meer informatie over het renoveren van uw buitengevel? Neem gerust contact op.

 Facebook Warta Stukadoors en afbouw   linkedin Warta Stukadoors en afbouw

Fossemaheerd 33
9737 KA Groningen
info@warta.nl
tel: 050-5494908 / 06-55748608
Stucwerk buitengevelsStucwerk buitengevelsStucwerk buitengevelsStucwerk buitengevelsStucwerk buitengevels

Stucwerk aan uw buitengevel

Warta Stukadoors en afbouw
Warta Stukadoors en afbouw
Warta stukadoors
Warta Stukadoors en afbouw